Demonstratrice worden

Lijkt het jou ook leuk om net als ik onafhankelijke Stampin’ Up demonstratrice te worden, dan kun je bij mij instappen.

Om demonstratrice te worden hoef je alleen een formulier in te vullen, via de onderstaande link. Je mag dan voor €129,- producten uitkiezen ter waarde van €175,-. Dit pakket aan producten mag je zelf samenstellen, of als je dat prettiger vindt, help ik je daarbij. Ook krijg je een zakelijk pakket met onder andere een aantal catalogi (jaarlijkse, beginners- en seizoenscatalogi) en bestelformulieren. Het enige dat Stampin’ Up vraagt is dat je ieder kwartaal een omzet van €370,- haalt (excl. BTW). Wat je daarvoor terugkrijgt?

 1. Je bestelt je eigen producten met minimaal 20% korting en ontvangt 20% van de omzet (excl.BTW) over de bestellingen die anderen bij je plaatsen als direct inkomen. Als je omzet stijgt, stijgt dat percentage zelfs naar 25%.
 2. Als je een eigen team opbouwt, ontvang je over hun omzetten ook een klein percentage.
 3. Nieuwe catalogi krijg je 1 maand eerder te zien dan je klanten. En je kunt dus ook al 1 maand eerder de producten aanschaffen voor jezelf met diezelfde 20% korting.
 4. Je bepaalt zelf hoeveel tijd je kunt en wilt besteden aan demonstratrice werkzaamheden. Je deelt zelf je agenda in en als je liever geen workshops geeft, doe je dat gewoon niet. Als je ieder kwartaal maar je omzet haalt. Als je dat haalt met alleen inkopen voor jezelf is dat ook prima.
 5. Uit verschillende hoeken wordt je als demonstratrice gesteund. Stampin’ Up stuurt wekelijks een nieuwsbrief met tips en promoties. Je krijgt toegang tot een forum en site speciaal voor Stampin’ Up demonstratrices met tips, ideeën en voorbeelden van workshops. Er zijn zelfs verschillende video trainingen om je wat verder op weg te helpen.
 6. Uiteraard heb je ook een heel team dat je bijstaat. Via mail, Whatsapp en Facebook is er altijd wel iemand die je meteen bijstaat.
 7. Je leert nieuw mensen kennen die zich kunnen ontpoppen tot levenslange vrienden.
 8. Door workshops te geven krijg je de mogelijkheid om je hobby te delen met anderen en hen er net zo enthousiast over te maken als je zelf bent.
 9. Anderen inspireren en zelf geïnspireerd raken door te zien hoe anderen werken zal je vernieuwde energie geven.
 10. Stampin’ Up organiseert speciale evenementen voor demonstratrices waar je dan aan kunt deelnemen.
 11. Ook kun je deelnemen aan onze teamdagen, team challenges en andere activiteiten. Maar alles is vrijblijvend en als je liever niet mee doet, gaat niemand je dat verplichten.
 12. Je kunt meedoen aan verschillende swaps (het uitwisselen van een projectje) en zo nog meer inspiratie op doen.
 13. Stampin’ Up verzorgt gedurende het jaar verschillende acties om je te motiveren als demonstratrice. Hierdoor wordt je in staat gesteld om alles van gratis stempelsets tot een vakantie te verdienen. Uiteraard is het afhankelijk van omzet dus hoe harder je er voor werkt, hoe meer je kunt verdienen.

Genoeg redenen dus om het eens te proberen. Je hebt bovendien als je start, niet alleen het kwartaal waarin je je inschrijft, maar ook het hele eerste kwartaal dat daarna komt, om je eerste kwartaal omzet te halen. Dat is dus maximaal 6 maanden. Lukt het je niet om je kwartaalomzet te halen, dan krijg je eenmalig een maand langer de tijd om te kijken of het alsnog lukt. Lukt het echt niet, of wil je gewoon stoppen, dan stop je. Geen addertjes onder het gras, geen risico. Wel jammer natuurlijk, maar geen probleem.

Dus, waar wacht je nog op? Klik op deze link en wordt lid van mijn team Prullekes.