Over mij

Hallo,

Mijn naam is Leonie. Ik ben een huisvrouw, echtgenoot en moeder van 3 kinderen (Pleunie, Tobias en Wouter). We wonen met z’n vijven in een gezellig split-level huis in Eindhoven met onze kat, Depp.

Ongeveer 16 jaar geleden ben ik begonnen met scrapbooken en zo’n 9 jaar geleden met kaarten maken. Tegenwoordig zie ik kaarten maken als mijn voornaamste hobby en probeer ik daarnaast het dagdagelijkse leven van mijn gezin vast te leggen in Project Life-stijl.

Naast knutselen hou ik van gezelschapsspellen. Hiervoor houden mijn man, Alain, en ik een keer per maand een Spelletjesavond bij ons thuis.

Ik was al bekend met Stampin’ Up voor het naar Nederland kwam maar durfde de sprong steeds niet te wagen. Toen mijn demonstratrice aankondigde er mee op te houden en ik haar niet zomaar wilde vervangen, was het tijd om de stoute schoenen aan te trekken. Per 3 januari 2018 ben ik ingeschreven als onafhankelijk Stampin’ Up demonstratrice. Ik hou volledig van ieder facet van wat ik nu doe. Of het nu orderverwerking is of een workshop voorbereiden. Ik geniet er van om aan anderen de magie van het maken van kaarten te leren en om te zien hoe vriendschappen ontpoppen aan mijn eigen keukentafel is onbetaalbaar. Ik kan me niet voorstellen dat ik ooit nog iets anders zou willen doen dan dit. De isolatie situatie als gevolg van de Corona-crisis heeft gezorgd dat ik me ben gaan uitbreiden in online workshops. Ik geniet van de nieuwe mogelijkheden die deze me brengen in kijk er naar uit om ook in de toekomst meer verschillende workshop varianten te kunnen bieden.

Op www.prulleke.nl wil ik je inspireren om zelf te knutselen en mensen te verblijden met wat zelfgemaakte projecten. Ook zal ik je hier op de hoogte houden van acties en activiteiten van Stampin’ Up en relevante dingen uit mijn eigen leven. Hierbij kun je denken aan mijn presentatie tijdens On Stage Live in november 2019 in Dortmund of mijn werkzaamheden als lid van het Feel Good Stampin’ Design Team.

Ik sta altijd open voor vragen en opmerkingen en zal mijn best doen om alles zo duidelijk mogelijk te verhelderen. Je kunt me mailen via leonie@prulleke.nl of door het formulier in te vullen op de contact pagina. Ik maak graag wat tijd voor je vrij.

Groetjes,

Leonie