Pizzadozenkastje – inkpads opbergen

Om mijn scrapbookpapier op te bergen, heb ik jaren geleden bij een groothandel een gigantisch pakket aan pizzadozen gekocht. Er zaten uiteraard meer dozen in dan ik tot nu toe ooit op heb kunnen maken, maar het karton is ook uitermate geschikt om andere dingen mee te bouwen. Zo heb ik er vorig jaar, met mijn dochter, een (piraten-)schip mee gemaakt in de woonkamer. En nu was het tijd om de dozen weer voor mijn eigen doeleinden te gaan gebruiken.

Pizzadozenkastje leeg

Al voor mijn laatste Stampin’ Up bestelling pasten niet al mijn inktkussens in het pizzadozenkastje. Maar nu ik er weer 12 bij had besteld en er zelfs 1 extra kado had gekregen, was het hoog tijd om een tweeede kastje bij te maken. Ik vind ze super handig. Ze kosten 3 pizzadozen en er passen wel 30 inktkussens in. Ik heb nu nog de mogelijkheid om uit te breiden en om mijn acrylblokken op te ruimen. Bovendien word ik vrolijk van die regenboog naast me als ik aan het knutselen ben.

Pizzadozenkastje gevuld

Mocht je interesse hebben in de afmetingen, dan kun je een berichtje achterlaten bij de opmerkingen. Dan zal ik je een overzicht geven van alle onderdelen en hoe ik ze in elkaar heb gezet.

pizzadozenschip


11 thoughts on “Pizzadozenkastje – inkpads opbergen

 1. Hoi Prulleke,
  Ik was aan het googlen op opbergen van de inkpads en ik kwam jouw foto tegen 🙂
  Wat een handig opbergsysteem heb je gemaakt, zou ik hier de beschrijving van mogen hebben?
  Groetjes Ingrid

 2. Hoi Ingrid wat een prachtig systeem. Ik ben op zoek naar een mooi kastje voor mijn tientallen inktpads en kwam je kastje tegen. Wat een ontzettend slim en creatief idee. Zou ik ook de beschrijving van je mogen hebben.
  Alvast bedankt.
  Groetjes Birgit Verhoeven

  • Hoi Birgit, Wat fijn dat je het kastje leuk vindt. Ik heb de beschrijving en onderdelen naar je gemaild. Veel bouwplezier. Groetjes, Leonie

 3. Hi Leonie,

  Wat een goed plan zeg jouw kastje! Ik worstel ook al een tijd met het idee hoe ik mijn inktjes ga bewaren. Zou ik alsjeblieft de beschrijving van jouw superidee mogen?
  Bij voorbaat dank,

  Vriendelijke groet,

  Kristy

  • Hoi Kristy, Dank je voor je berichtje. Ik heb de beschrijving en onderdelen PDF-jes naar je gemaild. Maak er iets moois van! Groetjes, Leonie

 4. Hoi Leonie,
  tijdens het googlen op internet kwam ik het gave kastje voor het opbergen van de SU inkpads van jou tegen…Ik heb inmiddels bijna alle kleuren en zoek dus nu opbergruimte. mag ik misschien jouw werkbeschrijving hebben…kan ik mij man het mooie kastje laten maken??

  • Hoi Carolien,
   Dank je voor je reactie. Ik heb je een mailtje gestuurd met de Pdf-bestanden. Succes met bouwen. Groetjes, Leonie

   • Hoi Leonie, dank je wel voor de beschrijving! Het word een project dat ik deze vakantie ga maken. Zodra het klaar is zal ik je zeker een foto sturen… Nogmaals dank je wel en groetjes Carolien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *