Workshops

Ben je nieuwsgierig naar het assortiment van Stampin’ Up geworden? Mooi! Er zijn verschillende mogelijkheden om zelf eens kennis te maken met deze hoge kwaliteits-producten.

Workshop bij jou

Als je denkt dat het gezellig is om met wat vriendinnen bij jou thuis te knutselen, kom ik dat graag bij je doen. Jij nodigt een aantal vriendinnen uit (4-6 deelnemers is ideaal) en ik zorg voor een leuke kaarten of een kadoverpakking die nagemaakt wordt. Ik verzorg voor alle deelnemers een pakketje met materiaal en jij zorgt voor drinken en een knabbel. Als je groepje knutselaars dat liever heeft, kunnen we deze avond eventueel een techniek of ingewikkeldere kaart maken. Omdat dit meer tijd in beslag neemt, betekent dit dat er dan minder kaartjes gemaakt kunnen worden. Alles gaat in overleg, om de avond leuk te maken voor iedereen. Natuurlijk kan er op een dergelijke avond ook besteld worden, wat betekent dat jij in aanmerking komt voor Hostess Rewards. Hierover kun je meer lezen onder het kopje ‘Spaarsystemen’. Kosten voor de workshop zijn afhankelijk van het type project, reiskosten en materiaalkosten en worden uiteraard ook vooraf met jou besproken.

Workshops bij mij

Mocht je zelf geen extra mensen weten om een workshop bij jou thuis te geven, dan kun je ook aansluiten bij een van de workshops bij mij thuis. Iedere maand geef ik een workshop voor volwassenen en een kidsworkshop. Daarnaast geef ik regelmatig korte cursussen om wat dieper op bepaalde materie in te gaan of om nieuwe mensen kennis te laten maken met deze geweldige hobby. Door de veranderde situatie met de Corona-crisis, ben ik ook online workshops gaan geven om dat de in-person workshops tijdelijk niet toegestaan waren. Er zijn dus meerdere manieren om een workshop te volgen. Een overzicht van alle geplande workshops en cursussen vind je in het ‘Toekomstige evenementen’ gedeelte in de zijbalk (of onder aan de pagina als je op een klein scherm kijkt). Daar vind je de data, onderwerpen, tijden en kosten. Je kunt er in doorklikken voor meer informatie en evenementen die wat verder in de toekomst zijn.

Workshopspaarkaart

Met terugwerkende kracht naar 4 april 2019 (de dag van mijn eerste online workshop) heb ik een spaarkaart in het leven geroepen voor deelnamers aan mijn workshops. De hoeveelheid punten die je spaart, zijn afhankelijk van het type workshop. Voor een fysieke workshop bij mij thuis zal dat altijd 1 punt zijn. Voor de online workshops is het afhankelijk van het pakket dat je afneemt. In de omschrijving van de pakketten zal ik vermelden hoeveel punten je verdient. In principe zal het zo zijn maar afwijkingen zal ik aangeven:

Pakket 1 0 punten
Pakket 2 1 punt
Pakket 3 2 punten
Pakket 4 4 punten

Je spaarkaart is vol bij 12 punten en daarmee verdien je een Prulleke kadobon ter waarde van € 17,50. Deze kun je per bon uitgeven of je kunt meerdere bonnen sparen. De spaarkaarten zijn persoonsgebonden en niet inwisselbaar voor geld. Ook is het niet mogelijk om wisselgeld te geven op de bonnen. De kidsworkshopss zijn vooralsnog uitgesloten van deelname aan dit spaarsysteem.

Bestellen

Uiteraard is bestellen de beste manier om met de producten te kunnen spelen. Ze zijn van jou en je kunt er mee aan de slag wanneer het jou schikt. Alle informatie omtrent bestellen vind je onder het kopje ‘Bestellen’.

Andere opties

Mocht je zelf op een andere manier in aanraking willen komen met de producten van Stampin’ Up, neem dan contact op met me, en dan kunnen we kijken of we dat kunnen realiseren.